“Nieuw: nu waspas prijzen!! Schaf nu een waspas aan om gebruik te maken van dit extra voordeel.”

Wassen zonder krassen

Wanneer u uw auto met de hand wast zal de lak zichtbaar aangetast worden omdat bij het wassen te weinig water wordt gebruikt en vuildeeltjes in de spons of borstel achterblijven. Doordat onze wasstraat, als enige in de regio, textielborstels heeft en 600 liter water per auto gebruikt wordt uw auto absoluut krasvrij gewassen.

Milieuvriendelijk

In vergelijking met handmatig autowassen ontziet de gang naar de autowasstraat niet alleen de lak, maar ook de natuur. Door onze waterterugwininstallatie is het waterverbruik 10 maal minder dan bij een handmatige wassing. En dat zonder het grondwater met olie- en chemieresten te verontreinigen. Het autowassen voor de deur past nu eenmaal om deze redenen niet langer in het straatbeeld.

Capaciteit wasstraat

Autowas H2o Spijkenisse heeft een capaciteit van 100 auto's per uur. De werkwijze is als volgt: de auto wordt in de voorwasstraat op een kunstofband van 30 meter geplaatst en door de wasstraat getrokken. Na de voorwasstraat dient de klant zelf naar de hoofdwasstraat te rijden. Bij de hoofdwasstraat wordt u wederom op een kunstofband van 30 meter geplaatst en door de wasstraat getrokken. Iedere 36 seconden kan er een auto van de band lopen. Daarmee behoren wachttijden bij de wasstraat nagenoeg tot het verleden!

Extra hogedruk

Een extra hogedruk portaal spoelt met veel water ook harde deeltjes van sterk vervuilde auto's af. Dit is een optimale voorwaarde voor een complete lakbesparende behandeling. De kracht van veel water.

Voorwaarden auto

Afmeting Auto